Nyhetsbrev Oktober 2013

Hej Olivia-vänner!


Hoppas ni mår gott i den sprakande vackra hösten.

Vi hade en mycket lyckad Må Bra-dag den 21 september då det var Länsträff på Folket Park och Olivia stod som arrangör. Stort tack till alla som deltog och för allt beröm vi fått för dagen.
Är det någon som har bilder från dagen så tar vi gärna emot dem.

Nu är vi mitt i Rosa Oktober
Tack till de eldsjälar som ställer upp och tillsammans med oss i styrelsen bemannar de olika försäljningsställena runt om i Sundsvall. Det blir svårare och svårare att hitta medlemmar som vill hjälpa till, men OM du känner att du skulle kunna ta emot några produkter eller adventskalendrar och sälja bland kollegor, vänner etc. HÖR AV DIG till oss. Varje liten krona är viktig så det behöver inte bli någon betungande uppgift.

Allt överskott går oavkortat till Bröstcancerfonden som är vår, de bröstcancerbehandlades, egen fond. 75 % av Bröstcancerfondens nettobehållning går till klinisk patientnära bröstcancerforskning och 25 % går bland annat till utbildning av stödpersoner och till stipendier för både oss medlemmar i BRO och vårdpersonal.

 
 

Torsdag den 22 oktober bjuder vi er på ett pass Medicinsk Yoga i samarbete med Anima Hälsofokus!
Hoppas vi ses där! Anmälan senast 18/10 till info@bcfolivia eller enligt nedan.

Den föreläsning om kirurgi som var planerad i november har vi tills vidare strukit ur programmet.
Det har varit ett ovanligt intensivt år och de ideella krafterna tryter litegrann i styrelsen just nu. Men den som spar hon har! Nästa år siktar vi på att bjuda er på intressanta föreläsare.

Istället laddar vi för julfesten i december som kommer att gå av stapeln på nytt ställe och till viss del med ett nytt upplägg. Men innan dess ska vi försöka oss på rekord i insamlade kronor till forskningen för denna sjukdom vi alla har en relation till. Nu målar vi världen ROSA!

Rosa oktober-hälsningar från oss alla i styrelsen.

Ingrid, Monica, Marianne, Isabelle, Stina, Margareta, Kristin

Bröstcancerföreningen Olivia i Medelpad
c/o Monica Guldbrand, Nynäshamnsvägen 3, 857 31 Sundsvall
E-post: info@bcfolivia.se - Telefon: 073-077 72 17
Hemsida: www.bcfolivia.se - Facebook: www.facebook.com/bcfolivia