Nyhetsbrev April 2013

Hej medlemmar och Olivia-vänner!

Har ni några vårkänslor än?
Både vitsippor och tussilago har skådats och sommardäcken sitter på bilen så visst måste våren vara på gång!

För oss i styrelsen handlar det mesta om den kommande jubileumsfesten just nu. Du kommer väl? Vi hoppas på riktigt stor uppslutning den 4 maj i Stadhuset då vi firar Bcf Olivia 30 år med buller och bång. Det bjuds på god mat, tal, utställare, eminent underhållning av Martin Häggström och ett hejdundrande lotteri med de finaste vinster vi någonsin haft. MISSA INTE DETTA! Har du förlagt din inbjudan hittar du den genom att klicka HÄR.  

Tack för senast till er som deltog vid årsmötet på Blå Katten den 21 mars. Det blev ett bra möte och en trevlig kväll. Den nya styrelsen kommer att presenteras på jubileumsfesten. Ingrid Fredin, tidigare sekreterare, valdes till ny ordförande. Monica Guldbrand, Isabelle Risshall och Margareta Sellén sitter kvar och till nya styrelsemedlemmar valdes Stina Ullberg, Marianne Wikman Knapp och Kristin Håkansdotter Billman.
Årsmötesprotokoll finns att få från styrelsen, kontakta oss via e-post eller telefon så ordnar vi det.

Vi har många medlemmar som glömt att betala medlemsavgiften i år.
Vet du med dig att du kan vara en av dem är vi tacksamma för din betalning så snart som möjligt. 150 kr betalas till Bankgiro 5529-0795 eller Plusgiro 495 47 75-5. Märk betalningen med ditt namn och "medlemsavgift".

Att sälja Sverigelotter är en bra inkomstkälla för föreningen. För varje såld lott går 8 kr till Bcf Olivia, så skulle du kunna sälja några lotter på jobbet eller bland vänner och bekanta hör av dig till styrelsen. Du har självklart full returrätt och inga som helst krav på antal. Tre, tio eller fyrtio, allt är lika bra! All förtjänst från Sverigelotterna används till att subventionera de aktiviteter, fester, föreläsningar m.m. som ordnas för oss medlemmar. Så kom igen och sälj (eller köp!) några lotter.  

Ett nytt nätverk är på gång att startas. Olivia 65+ för medlemmar över 60-65 år som vill träffas dagtid. Flera har anmält sitt intresse och för att få igång en första träff som passar alla ber vi dig kontakta Ing-Marie Fandén 0690-203 50 eller kalle.ing-marie@telia.com.

Den 27-28 april är det ordförande-konferens hos BRO i Stockholm där Ingrid Fredin, vår nyvalda ordförande kommer att delta. Samtidigt är det kontaktpersonansvarig- och närståendestödkonferens, där representeras Olivia av Niklas Henriksson som också kommer att prata på jubileumsfesten.

Den 6-8 september anordnar BRO en må bra-helg för unga kvinnor i Skellefteå. Sista ansökningsdag är 30 april. För mer info och ansökningsblankett se BROs hemsida under stipendier och bidrag.
 

Det var all info för denna gång. Har du en Olivia-syster som saknar e-post? Då får du gärna skriva ut detta brev och ge till henne. Ni som är nätverksansvariga kan göra likadant och ge de till de nätverksdeltagare som eventuellt inte nås av nyhetsbrevet.

Ha det gott och ta hand om er!
Vi ser mycket fram emot att ses på jubileumsfesten.

 

Varma hälsningar från nya styrelsen
Ingrid, Monica, Stina, Isabelle, Margareta, Marianne och Kristin

Bröstcancerföreningen Olivia i Medelpad
c/o Monica Guldbrand, Nynäshamnsvägen 3, 857 31 Sundsvall
E-post: info@bcfolivia.se - Telefon: 073-077 72 17
Hemsida: www.bcfolivia.se - Facebook: www.facebook.com/bcfolivia