Nyhetsbrev December 2013

Hej Oliviavänner!


Vi närmar oss slutet på vårt jubileumsår 2013.
Bcf Olivias 30-årsdag firades stort i maj med en hejdundrande jubileumsfest på Stadshuset med hundratalet gäster. Vi har försökt satsa på tema hälsa det här året vilket syntes på Länsträffen i september, samt två olika prova på-kvällar med medicinsk yoga och nia-rörelser. Temat har varit uppskattat så det tar vi med oss in i 2014 också.

Vi ser fram emot ett nytt år med nya spännande händelser. Vi hoppas också att vi ska nå framgång i våra hjärtefrågor. Nationellt jobbar vår riksorganisation BRO med våra tre prioriterade frågor:

• Likvärdig och fullgod behandling oberoende av bostadsort
• Skriftlig information om diagnosen och behandlingsplan samt rehabiliteringsplan
• Mammografi för alla kvinnor 40-74 år

Lokalt jobbar vi oförtrutet på med att bekämpa de långa väntetiderna mellan operation och besked samt för en bättre lymfterapivård med ökade resurser.

Har du önskemål eller synpunkter på föreningsarbetet så hör väldigt gärna av dig. Vi ser fram emot att ta del av just dina åsikter.

Vi ser också fram emot att se er alla på Årsmötet 2014: Torsdag 20 februari kl. 18.00. Kallelse kommer i brevlådan men skriv upp i din kalender redan nu! Motioner ska ha inkommit till styrelsen senast 31/1 2014. Vi uppmanar alla medlemmar att verkligen komma och tycka till!

Medlemsavgiften för 2014 är fortsatt 150.- och ska betalas senast 31 januari.

Men innan vi tänker mer på 2014 ska vi fira både jul och nyår. Ta väl hand om er och njut av helgerna. Hoppas ni får må så bra som det bara är möjligt och att det nya året kommer med energi och hälsa till oss alla.

Stor julkram till dig från oss i styrelsen!
Ingrid, Isabelle, Monica, Marianne, Kristin, Margareta & Stina

 

 

Bröstcancerföreningen Olivia i Medelpad
c/o Monica Guldbrand, Nynäshamnsvägen 3, 857 31 Sundsvall
E-post: info@bcfolivia.se - Telefon: 073-077 72 17
Hemsida: www.bcfolivia.se - Facebook: www.facebook.com/bcfolivia