Hedra någon med en gåva

Bröstcancerföreningen Olivia har ett gåvokonto dit du kan skänka en gåva i samband med någons bortgång eller bemärkelsedag. Alla gåvor går oavkortat till fonden som våra medlemmar kan söka bidrag från, t.ex. till rehabilitering eller hjälpmedel.

Minnesgåva

Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra minnet av någon som gått bort. Vänd dig i första hand till närmaste begravningsbyrå så hjälper de dig. Begravningsbyrån sänder ett minnesblad till begravningen/minnesstunden.
Vill du själv betala in pengarna direkt till oss ber vi dig kontakta oss via e-post info@bcfolivia.se eller telefon 0730-77 72 17 med alla uppgifter. Vi skickar då ett minnesblad till önskad adress.

Bemärkelsedag

Att ge en gåva till välgörande ändamål är en perfekt present till bemärkelsedagar eller varför inte som julklapp. Gör så här:
• Sätt in din gåva på Bcf Olivias bank-giro: 5529-0795
• Skriv GÅVA samt namnet på mottagaren
• Ange ditt namn, adress, telefon och e-postadress
Vi skickar ett tackbrev/gåvobevis till dig så att du själv kan överlämna din gåva.

Donation

Vill du som privatperson, företag, förening eller organisation skänka pengar till Bröstcancerföreningen Olivia i Medelpad så tar vi tacksamt och ödmjukt emot din gåva. Alla donationer går oavkortat till verksamheten och vårt värv att stödja bröstcancerdrabbade kvinnor i Medelpad. Tack vare era gåvor kan vi tillsammans förbättra situationen för bröstcancerdrabbade och deras närstående.

Vill ni att vi kommer till er och berättar om vår verksamhet, håller ett kortare föredrag om bröstcancer eller berättar om just vår sjukdomshistoria så gör vi gärna det som tack för er gåva. Kontaktuppgifter och kontonummer finns här nedanför.

 
 
Copyright © 2018
Bröstcancerföreningen Olivia i Medelpad
c/o Marica Henriksson
Boråsvägen 4
857 34 Sundsvall
E-post: info@bcfolivia.se
Telefon: 0730-77 72 17
Hemsida: www.bcfolivia.se
Facebook: www.facebook.com/bcfolivia
Organisationsnumer: 889201-2678
Plusgiro: 495 47 75-5
Bankgiro: 5529-0795
Swish: 1230835082